Myyjille

Myyntipaikat

Paikkojen varaus vuoden 2022 messuille aukeaa perjantaina 14.10.2022 klo 12. Varaus tapahtuu Nettilippu.fi:n sähköisen järjestelmän kautta. Pääset varaamaan paikan tästä linkistä: Messupaikan varaus – Nettilippu.fi

Messukartta_hintatiedoilla

Huomaathan että varatessasi paikkaa, tulee sinun ensin valita minkä hintaryhmän (sisäpaikka 80€, sisäpaikka 90€ tai ulkopaikka) paikan haluat varata, ja sen jälkeen pääset valitsemaan vapaista ko. ryhmän paikoista.

Tietoa myyntipaikoista

Myyntipaikat sisällä ovat kooltaan n. 2,4 x 2,4 metriä, ja sisältävät seinärakenteiden lisäksi yhden pöydän ja kaksi tuolia. Halutessasi varata osastolle lisäpöydän, voit tehdä sen paikanvarauksen yhteydessä.

Ulkopaikat eivät sisällä myyntipöytiä eikä myyntitelttoja. Mikäli tarvitset pöytiä/telttaa, voit olla yhteydessä järjestäjään, niin voimme neuvotella niiden toimittamisesta.

Mikäli tarvitset osastollesi sähköä (koskee sisä- ja ulkopaikkoja), ilmoitathan siitä ystävällisesti paikanvarauksen yhteydessä lisätietokentässä.

Mikäli haluat yhdistää kaksi vierekkäistä paikkaa yhdeksi osastoksi, varaa molemmat paikat varausjärjestelmän kautta, ja ilmoita lisätiedoissa tai sähköpostilla (kerimaen@joulumessut.net) ettei osastojen välistä väliseinää tarvitse rakentaa.

Rakentaminen ja purku

Messuosastoja pääsee somistamaan ja myyntitavaroita toimittamaan Liikuntahallille perjantaina 2.12.2022 klo 15 eteenpäin, klo 23 saakka. Lauantaina Liikuntahalli aukeaa myyjille klo 7.30.

Messuosaston pöydällä on tulostettu lappu, josta löytyy paikan varaajan nimi.

Lisäpöytiä on mahdollista ostaa paikanpäällä järjestäjiltä.

Sähköt on vedetty niihin osastoihin, joille se on etukäteen tilattu. Osastolla on yksi pistoriasia, ja jos tarvitset virtaa useamalle laitteelle, tuothan mukanasi omat jatkojohdot. Mikäli et varauksen yhteydessä ole ilmoittanut tarvetta sähkölle, mutta kuitenkin tarvitset sitä, ole yhteydessä paikalla oleviin järjestäjän edustajiin, niin yritämme järjestää sähkön osastollesi.

Messuosaston purkamisen voi aloittaa messujen päätyttyä sunnuntaina 4.12.2022 klo 15, ja osastojen on oltava tyhjiä klo 17 mennessä.

Messut ovat avoinna yleisölle
lauantaina klo 10-15
sunnuntaina klo 10-15

Yleisiä ohjeita

Kemikaaleja tai vastaavia ei saa joutua lattialle. Mikäli osastollanne käytetään kemikaaleja tms. aineita, tulee lattia suojata omatoimisesti vaara-alueella. Järjestäjä suojaa kulkuväylät.

Teräväkulmaiset tai painavat esineet on asetettava alustan päälle, jotta lattiaan ei tule painaumia. Toisin sanoen, jos myyjillä on raskaita tai teräväreunaisia tuotteita, myyjän huolehdittava niiden alle vaneri, kovalevy tai vastaava.

Painavien esineiden (esimerkiksi mahdollisten omien myyntitiskien) siirtäminen tehtävä niin, että lattia on koko siirtomatkalla suojattuna. Kuljetuksesta kerrottava ennakkoon järjestäjälle. Kuljetusta varten hallissa on levytavaraa järjestäjän puolesta.

Varmistaaksemme turvallisen messutapahtuman, avotulen teko, kynttilöiden polttaminen ym. paloturvallisuutta vaarantava toiminta on liikuntahallin sisätiloissa ehdottomasti kielletty.

Järjestäjä ei ole vakuuttanut osastoilla olevia tavaroita eikä ole vastuussa mahdollisista vaurioista/katoamisista.

Kahvitarjoilu näyttelytiloissa on kielletty.

Yhteys

Messutuottaja Timo Viro 045 277 1169
Messupäällikkö Jesse Härkönen 040 751 7021

kerimaen@joulumessut.net

PAIKANVARAUKSEEN