Myyjille

Myyntipaikat

Joulumessujen sähköinen varausjärjestelmä on avattu: http://kmjoulumessuvaraus.fi/

Yhteys

Messupäällikkö Timo Viro 045 277 1169
kerimaen@yrittajat.fi

Saapuminen liikuntahallille / aikataulut

Liikuntahallin on osoite Koulutie 2, 58200 Kerimäki.

Osastojen somistamista varten liikuntahalli avataan näytteilleasettajille perjantaina 7.12.2018 klo 16.00. Halli sulkeutuu perjantaina klo 22.00 ja avautuu lauantaina 8.12.2018 klo 7.30. Sunnuntai-iltana osastojen tulee olla tyhjät viimeistään klo 17.00. Osastojen seiniin kiinnitetyt hakaset, naulat ja nastat tulee poistaa.

Messupöydiltä löytyy A4 paperi, johon on kirjattu paikan varaaja.

 

Messut ovat avoinna yleisölle:

lauantaina klo 10.00-15.00.

sunnuntaina klo 10.00-15.00

Messut puretaan sunnuntain 9.12.2018 aikana.

Näyttelyosastojen purkamisen voi aloittaa sunnuntaina klo 15.00 messujen päätyttyä. Osastojen tulee olla tyhjät klo 17.00 mennessä.

 

Yleisiä ohjeita

Kemikaaleja tai vastaavia ei saa joutua lattialle. Mikäli osastollanne käytetään kemikaaleja tms. aineita, tulee lattia suojata omatoimisesti vaara-alueella. Järjestäjä suojaa kulkuväylät.

Teräväkulmaiset tai painavat esineet on asetettava alustan päälle, jotta lattiaan ei tule painaumia. Toisin sanoen, jos myyjillä on raskaita teräväreunaisia tuotteita, myyjän huolehdittava niiden alla vaneri, kovalevy tai vastaava.

Painavien esineiden (esim. mahd. omien myyntitiskien) siirtäminen tehtävä niin, että lattia suojattuna. Kuljetuksesta kerrottava ennakkoon järjestäjälle. Kuljetusta varten hallissa on levytavaraa järjestäjän puolesta.

HUOM! Liikuntahallin lattia on uusittu syksyllä 2018, joten em. seikkoihin kiinnitetään erityistä huomiota.

Varmistaaksemme turvallisen messutapahtuman, avotulen teko, kynttilöiden polttaminen ym. paloturvallisuutta vaarantava toiminta on liikuntahallin sisätiloissa ehdottomasti kielletty. Järjestäjä ei ole vakuuttanut osastoilla olevia tavaroita eikä ole vastuussa mahdollisista vaurioista/katoamisista.

Kahvitarjoilu on näyttelytiloissa kielletty.

 

Kartta

Kartta myyntipaikoista lisätään tähän, kun myyjät ovat varmistuneet.

%d bloggers like this: